X

На Шанхайський автосалон 2017 привезуть люксовий позашляховик Maxus

Китайская группа SAIC представит на грядущем Шанхайском автосалоне новый люксовый внедорожник – под названием Maxus D90.

На Шанхайський автосалон 2017, який стартує 21 квітня, планують привезти новий люксовий позашляховик Maxus D90. Рамну машину з привабливим дизайном представить група SAIC, яка кілька років тому викупила права на британську марку LDV.

Остання, як багато хто пам’ятає, випускала розвізні фургони Maxus, складання яких намагалися налагодити і на ГАЗі. Сьогодні фургончики продаються під брендом SAIC – у 2016 році на мотор-шоу в Бірмінгемі засвітили навіть електричну версію Maxus EV 80.

У 2017 році SAIC вирішила вийти на ринок і повнорозмірних позашляховиків. Нова модель Maxus D90 має довжину 5 м, і буде поставлятися у двох варіантах за місткістю салону – на п’ять або сім осіб. Інтер’єр порадує 12-дюймовим дисплеєм тачскрін на приладовій панелі і розкішною шкіряною оббивкою. Машину вперше показали як концепт на Пекінському автосалоні 2016.

В основі позашляховика лежить рамне шасі від пікапа Maxus T60, задня підвіска якого була замінена на більш комфортабельну, незалежну. Покупець зможе обрати як задньопривідний варіант, так і версію 4х4 з  переднім мостом, що жорстко підключається.

У дилерів SAIC Maxus D90 з’явиться ближче до осені. Машину мають намір поставляти в інші країни, цікаво, що в Австралії та Ірландії її  продаватимуть під брендом LDV. Совом LDV Maxus повертається в новому обличчі.