X

На тестах помічений дивний прототип Mercedes-Benz C-class (фото)

Он получил шасси от внедорожника и каркас безопасности

Mercedes готується випустити на ринок нову модель. Її прототипи вже виїхали на тести, де і потрапили в об’єктиви фотошпигунів. Виглядає тестовий мул доволі дивно. У нього кузов від W204 C-class, а шасі і дорожній просвіт, як у позашляховика.

Ця нетипова для німецької компанії модель схожа на творіння тюнерів, які пропонуються на вторинному ринку. Особливо незвично виглядають темні пластикові накладки на колісних арках. Також увагу привертають широкі бічні спідниці, посилені пороги та додаткова світлодіодна балка, встановлена над лобовим склом.

На знімку корми видно посилену підвіску і змінену схему вихлопної системи. Варто відзначити і колісні диски різного дизайну. Загалом модель здається ширшою і коротшою за традиційний C-class. Повністю салон автомобіля в кадр не потрапив. Крізь бічні стекла можна помітити каркас безпеки. Інсайдери припустили, що під цим мулом розташована одна з перших розробок на новій платформі MMA.

Читайте також:
Mercedes готовит стильного конкурента Tesla Model 3 (фото)

Також є версія, що це ранній прототип наступного покоління кросовера GLA або GLB. Він залишиться вірним своєму класу, але буде орієнтований на бездоріжжя. Тобто він стане компактною альтернативою G-class. Погодьтеся, було б непогано, якби це виявилося правдою. Адже моделі з такими характеристиками в лінійці виробника немає.