X

На тести виїхала оновлена Skoda Octavia (фото)

Четверте покоління Skoda Octavia дебютувало восени 2019 року, а отже, настав час для планового рестайлінгу. Компанія не порушувала правила і вивела на тести прототипи оновленої моделі, де їх і помітили фотошпигуни.

У кадр потрапили тестові мули популярної моделі у двох варіантах кузовів – седан та універсал. Машини частково покриті маскувальною плівкою і, судячи з її розташування, зміни зачеплять передню та задню частини Шкода Октавія. Ймовірно, виробник піде за класичною схемою, модернізувавши решітку радіатора, бампери та оптику.

За даними інсайдерів, зміни очікуються і у салоні моделі. У його оснащення увійде нова цифрова панель приладів і мультимедійна система, а також збільшиться кількість систем допомоги водієві. В обробці будуть використані більш екологічні матеріали.

Читайте також:
На тесты выехал обновленный хэтчбек Skoda Scala (фото)

Інформації про моторну гамму новинки наразі немає. Актуальна Skoda Octavia пропонується з бензиновими, дизельними та гібридними силовими агрегатами. Очікується, що всі ці варіанти будуть збережені, але в компанії зроблять акцент на електрифікованих версіях, яким збільшать запас ходу. Дебют оновленої моделі заплановано на 2023 рік.