X

На тести виїхала “заряджена” версія поні-кара Ford Mustang (фото)

Новинку покажут до конца 2022 года

Ford готує оновлення для своєї культової моделі – спорткара Mustang. Прототипи вже виїхали на дорожні тести, де і потрапили в об’єктиви фотошпигунів. Безумовно, модель покрита щільним камуфляжем, але навіть крізь нього вдалося розгледіти ключові зміни.

Судячи зі знімків, автомобілю дісталася збільшена решітка радіатора, модернізовані фари та задні ліхтарі, а також оновлені бампери. До того ж у моделі розширені колісні арки, а на передніх крилах можна помітити вентиляційні отвори. Їздить спорткар на 19-дюймових колісних дисках із багатоспицевим дизайном, які взуті в шини Pirelli P Zero Nero і є частиною пакета GT Performance Package.

Спираючись на побачені зміни, інсайдери дійшли висновку, що перед нами не базова версія моделі, а високопродуктивний варіант GT. Також про це свідчить і гучний вихлоп двигуна V8, описаний шпигунами. Якщо ця версія правильна, то автомобіль отримає більш потужний задній стабілізатор поперечної стійкості, гальмівну систему з шестипоршневими передніми супортами Brembo і надміцні передні пружини.

Читайте також:
Ford підготував гібридний кросовер Puma до участі в гонках

Очікується, що новий Mustang поставлятимуть з 5,0-літровим двигуном V8, який доповнять електричною надбудовою або повноцінним електромотором. Презентувати новинку мають намір до кінця поточного року, а на ринок вона вийде наприкінці 2023-го або початку 2024-року.