X

На всюдиходах Tatra встановили потужне евакуаційне обладнання

Відомий австрійський виробник спеціальних кузовних надбудов на шасі вантажних автомобілів – компанія EMPL Fahrzeugwerk GmbH виготовила цікавий важкий евакуатор. В ролі базового шасі було взято повнопривідну модель Tatra 815-7 Force колісної формули 6х6.

На нього встановили потужне гідравлічне обладнання EMPL серії Bizon — телескопічний кран вантажопідйомністю до 30 т, а також підйомну платформу на 10, призначену для буксирування колісної техніки методом часткового навантаження. Партію з восьми машин пофарбували в пісочний колір і вже відправили замовнику в одну з країн Близького Сходу.

Відзначимо, що компанія EMPL Fahrzeugwerk GmbH спеціалізується на найрізноманітнішій спецтехніці – від аварійно-рятувальних і пожежних машин до військових. Зокрема, для армійських потреб виробник пропонує мобільні крани, евакуатори, автопаливозаправники, машини зі змінними кузовами, причепну техніку і ще багато іншого.

Нещодавно, до речі, ми вже розповідали про незвичайну пожежну автоцистерну EMPL, з двома кабінами керування (спереду і ззаду) для руху в тунелях за човниковою схемою, без необхідності розвертатися.

Читайте також:
Виготовлено найдовшу вантажівку Tatra — від носа до корми 25 метрів