X

На відео показали розкішне таксі за $150 000 з деревом і шкірою в салоні

Лондонские кэбы станут еще более популярными благодаря тюнерам, которые добавили эксклюзивности культовому такси

Двоповерхові автобуси, червоні телефонні будки та фірмові чорні таксі стали символами не тільки Лондона, а й усієї Великої Британії. Особливо цікаві кеби, які є найбільш привілейованим таксі Лондона, а їхній дизайн не змінювався упродовж багатьох років.

Однак ніхто не говорив, що не можна зробити кеби кращими. Так, вони повинні бути впізнавані, але не на шкоду комфорту. Саме так подумали тюнери з британського ательє Sutton Bespoke і створили неймовірно розкішне таксі, яке отримало назву Sutton VIP Class LEVC. Отриманий результат перевершив всі очікування. Фахівці ательє потрудилися на славу, а КЕБ справді вийшов приголомшливим.

Зовні VIP-таксі майже не відрізняється від донора — стандартного таксі LEVC. Зміни полягають у двоколірному забарвленні, що поєднує чорний і темно-сірий відтінки, а також напис VIP, що замінить більш звичне позначення Taxi на даху. Куди більше модернізацій сталося в салоні машини.

Автомобіль отримав панорамний дах, стереосистему з можливістю підключення Bluetooth, ТБ-тюнер з Apple TV, ігрову консоль Sony PS4 і навіть невеликий холодильник. Для додаткової зручності пасажирів задній ряд сидінь розташували під кутом, а між кріслами встановили підлокітник із підстаканниками. Оздоблення виконано з висококласної шкіри й алькантари, доповненої елементами з сандалового дерева.

На підлозі Кеба лежить килим із товстим ворсом, а дверні карти прикрашені дерев’яним шпоном. Також у салоні встановили фонове освітлення з різними відтінками, яке зробить поїздку ще більш атмосферною. Крім того, задню частину салона відокремили від зони водія спеціальним екраном, який не тільки забезпечує конфіденційність, а й робить автомобіль більш захищеним, що дуже актуально під час поширення інфекції.

Не забули тюнери і про водія. Для нього встановили більш комфортне сидіння з електрорегулюваннями і шкіряною оббивкою. Також з’явилася цифрова комбінація приладів. КЕБ Sutton VIP Class LEVC вийде не в одиничному екземплярі. Він отримає хоч і невелику, але серію. Вартість авто стартує зі $155 000.

Читайте також:
Електричний фургон із лондонського кеба: повні характеристики і ціни