X

Знайдіть зміни: живі фото нового Range Rover Evoque 2019

Почти легендарный Range Rover Evoque уже полностью готов к смене поколений. Вы даже можете изучить его дизайн и интерьер

Прем’єра нового покоління популярного кросовера Range Rover Evoque наближається, тому в Мережу закономірно пробралися зображення новинки. Головне, що  автомобіль залишився упізнаваним. Варто визнати, що Range Rover Velar сильно спростив завдання компанії у роботі над дизайном нового Evoque. Автомобіль запозичив велику кількість стилістичних прийомів. Мабуть, таку тенденцію ми будемо спостерігати і в наступних моделях протягом найближчих років.

Проте Range Rover Evoque залишився упізнаваним і зберіг фірмові риси: дуті колісні арки і стрічкове скління, що сильно звужується до задньої частини.

В інтер’єрі помітні актуальні рішення компанії на зразок трьох великих екранів, один з яких є цифровим щитком приладів. Загалом дизайн порівняно з чинним ще поколінням змінився не сильно і має еволюційний характер.

Новий Рендж Ровер Евок побудований на платформі Jaguar E-Pace. Моторна гама буде представлена турбованими чотирициліндровим агрегатами, поєднаними з дев’ятиступеневою АКПП ZF. Про появу гібридної і/або електричної модифікації поки що нічого не відомо.

Читайте також:
Самые новые кроссоверы: кого мы ждем в ближайшее время