X

Названа дата дебюту “зарядженого” кросовера Ford Puma

В видеотизере производитель раскрыл некоторые черты интерьера и экстерьера Ford Puma ST, а также назвал дату его дебюта

Американський виробник опублікував відеотизер спортивного кросовера Ford Puma St. Ролик вийшов вельми цікавим. У ньому задіяли розробників автомобіля, які зображували його звук мотора і свист гальм. Поряд із цим неабияким видовищем компанія також показала деякі деталі інтер’єру та екстер’єру новинки, а також назвала дату дебюту кросовера.

Якщо зовнішність Ford Puma ST 2021 вже не є секретом, оскільки її ще раніше розкрили фотошпигуни, то салон кросовера показали вперше. На відео потрапили обшите перфорованою шкірою кермо і кнопка старт-стоп. Також можна відзначити оптику зі світлодіодними смугами і решітку радіатора, на яких виробник зробив окремий акцент в ролику.

Як відомо, компактний кросовер Форд Пума у спортивній модифікації базується на тій самій платформі, що і хетчбек Ford Fiesta St. Як наслідок, він збереже деякі його характеристики і силову установку. У рух новинку  приводитиме 1,5-літровий турбодвигун потужністю 197 к.с. і 290 Нм крутильного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач у складі передньопривідної трансмісії.

Читайте також:
Невже Maverick: Ford вивів на тести загадкову модель

Дебют моделі відбудеться 24 вересня цього року.