X

Не гірше електромобіля: Renault Megane 2020 здатний їздити без ДВЗ

Популярный французский автомобиль Renault Megane обновился в середине жизненного цикла. Рестайлинг коснулся не только внешности

Renault Megane оновився для нового модельного року у вигляді хетчбека і універсала. Крім того, Рено Меган 2020 отримав покращену гібридну версію.

У дизайні зміни невеликі: нові світлодіодні фари і ліхтарі (відповідно, у світлотехніці змінилася графіка), нові бампери, які мають особливо спортивний вигляд у стилістичному пакеті Renault Megane RS Line, колеса і палітра кольорів.

Усередині з’явився збільшений до 10,2 дюймів екран мультимедійної системи і нові варіанти оздоблення. Все найцікавіше відбулося в технічній складовій. Передусім йдеться про гібридну версію Renault Megane E-Tech.

Новий Рено Меган 2020 у цьому випадку оснащений 1,6-літровим бензиновим двигуном, який працює разом з парою електромоторів. Загальна потужність становить 160 к.с. Максимальна швидкість під час руху на електриці — 135 км/год. Без допомоги ДВЗ новий Megane здатний проїхати 50 км трасою і до 65 км в режимі руху містом. Варто визнати, гідний результат для електромобіля.

Читайте також:
Марка, що належить Renault, показала позашляхове крос-купе

Крім того, двигун Renault Megane RS став потужнішим і тепер видає 296 к.с. і 400 Нм крутильного моменту. Також для стандартних хетча і універсала запропонують на вибір бензинові двигуни об’ємом 1 л (120 к.с.), 1,3 л (100-160 к.с.) і 1,5-літровий дизель (95-115 к.с.). У продаж оновлена модель надійде влітку 2020 року.

136