X

Не кожен зможе: Mercedes-Benz придумав іспит для покупців G-Class

Удивительный Мерседес Гелендваген является мечтой многих автолюбителей, но позволить себе такой внедорожник способен не каждый – и дело не только в цене

Позашляховик Mercedes-Benz G-Class абсолютно не потребує реклами. Цей брутальний, значних розмірів автомобіль перебуває у виробництві понад 40 років, і упродовж усього цього періоду попит на нього не зменшується. Тому виробник не вважає за потрібне витрачатися на рекламу такої популярної моделі. Однак один ролик все ж зняли, щоправда, назвати його рекламним навряд чи вийде.

Відео з незвичайною назвою The G-Class Test-feat. Your Mutter з’явилося в мережі напередодні. У ньому відображена неймовірна історія хлопця на ім’я Роб Бренстон. Він прийшов у салон, щоб забрати культовий Мерседес Гелендваген, який вже оплатив. Однак адміністратор попросила його не поспішати, оскільки потрібно ще пройти тест на здатність володіти таким потужним позашляховиком.

За словами менеджера, далеко не всім вдається впоратися з божевільними можливостями G-Wagen. І це схоже на правду, адже останнє покоління моделі стандартно комплектується 4,0-літровим двигуном V8 із подвійним турбонаддувом потужністю 416 к.с., які передаються на всі чотири колеса.

Читайте також:
Mercedes-Benz перетворив E-Class на довгого суперника S-class (фото)

Боязкого покупця передали помічнику, який раніше, ймовірно, працював у Джеймса Бонда. Саме він і влаштував хлопцеві неординарний іспит. Крім того, в середині ролика до випробувань залучають маму Роба (про це натякала назва відео). Однак всього дійства описати словами неможливо. Так що якщо ви хочете дізнатися, чим закінчилася ця історія, рекомендуємо подивитися відео. До речі, в кінці стане зрозуміло, чи впорався Роб з іспитом.