X

Не смартфон, але теж добре: Samsung показав великий седан

Родной брат большого седана Renault Talisman от Samsung получил новую внешность, стильный салон и технологичное оснащение

Корейська компанія Renault Samsung Motors представила оновлений седан Samsung SM6. По суті, великий седан є трішки перелицьованою версією Renault Talisman. До недавнього часу єдиною відмінністю автомобілів вважалася моторна гамма, але зараз цей момент зрівняли.

Новий Samsung SM6 2021 отримав ті самі мотори, що і його європейський близнюк: чотирициліндрові TCe об’ємом 1.3 і 1.8 літрів. Потужність меншого агрегата становить 156 к.с., більшого — 225 к.с. Обидва працюють у парі з 7-ступінчастим «роботом» Getrag. Також новий Самсунг доступний у газовій модифікації. Такий седан комплектується 2.0-літровим «атмосферником» потужністю 140 к.с. і варіатором.

Зовні Samsung SM6 2021 було перетворено за тією самою схемою, що і нещодавно оновлений седан Рено Талісман. Найпомітніша зміна — рухомий рядок поворотника, який седан отримав першим серед Самсунгів. Базову після оновлення світлодіодну оптику вперше пропонують замінити опціональною матричною. Комплекс систем активної безпеки охоплює адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування і утримання в смузі руху.

У салоні з нового — 12.5-дюймова віртуальна приладова панель і збільшений з 8.7 до 9.3 дюймів дисплей мультимедійної системи. Температура в салоні тепер відображається на маленьких дисплеях всередині рукояток клімат-контролю.

Читайте також:
Samsung допоможе Hyundai створити електрокар із запасом ходу в 800 кілометрів

Також SM6 дісталися нові амортизатори, задні з додатковими гідравлічними буферами відбою. Обіцяно поліпшену шумоізоляцію салону, а у версії з двигуном 1.8 TCe — ще й активну систему шумозаглушення.

У Південній Кореї продаж оновленого седана Samsung SM6 уже стартував. Мінімальний цінник — 20.5 тисяч доларів.