X

Toyota Corolla несподівано перетворили на Suzuki Swace (фото)

Вторая перелицованная модель Suzuki под названием Swace выйдет на европейский рынок уже в конце этого года

У рамках партнерської угоди, укладеної компаніями Suzuki і Toyota нещодавно, була перелицьована чергова модель. Йдеться про Toyota Corolla Touring Sports, яку перетворили на гібридний універсал Suzuki Swace. До речі, раніше клонували RAV4, перетворивши його в новий кросовер Suzuki Across.

Від оригінальної моделі Тойота Swace під брендом Сузукі відрізняється оформленням переднього бампера і повітрозабірників, переробленими протитуманками, а фари автомобілю дісталися від Тойота Королла зі США – там модель відрізняється від європейської специфікації. В іншому ж вона повторює донора. Це стосується не тільки зовнішності, а й силової установки. Новий Suzuki Swace отримав гібридну систему, яка охоплює 1,8-літровий ДВЗ на 122 к.с. і 72-сильний електромотор, який живить батарея ємністю 3,6 кВтг.

В оснащення універсала увійшла мультимедійна система з 8-дюймовим екраном, кермо і передні сидіння з підігрівом, енергозбережна кліматична установка S-Flow, бездротова зарядка та низка систем допомоги водієві. Серед них асистент руху в займаній смузі, допомога під час паркування, система моніторингу сліпих зон і розпізнавання дорожніх знаків. На ринок Suzuki Swace 2021 вийде наприкінці цього року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.

Читайте також:
Новий Suzuki Jimny перетворили на вантажівку для порятунку продажів моделі