X

Неймовірний Lexus ES – еталон роскоші та вишуканості седанів представницького класу

Обновленный бизнес седан Lexus ES 250, который был официально представлен 17 марта 2016 года в модельной линейке Lexus в Украине, совместил яркую элегантность, комфорт мирового уровня и впечатляющую управляемость.

ES 250 комплектується 2,5-літровим, 4-циліндровим бензиновим двигуном DUAL VVT-i потужністю 184 к.с., який працює в тандемі з 6-швидкісною автоматичною трансмісією  та характеризується  помірним споживанням палива  і плавністю роботи.

Завдяки збільшеній жорсткості кузова та значно доопрацьованій конструкції підвіски, ES рухається надзвичайно плавно та комфортно, а завдяки низькому обтічному кузову та загостреному профілю бічних вікон оновлений ES має чудову аеродинаміку.

Оновлений ES змінить Ваші уявлення про справжню якість, яка, окрім інноваційного процесу виробництва із залученням висококваліфікованого персоналу, контролюється індивідуально майстрами Такумі* – спеціалізованими експертами-техніками з колосальним досвідом роботи. Всі автомобілі Lexus ES 250 збирають на еко-заводі, розміщеному на острові Кюсю.

У салоні автомобіля також все, до чого ви торкаєтеся, передає видатну якість лідера у своєму класі. Вражаючою особливістю комплектації Executive є декоративні вставки із дерева, до виготовлення та полірування яких залучена одна з найвідоміших фабрик, що спеціалізується на створенні фортепіано.

Lexus ES також надає преміальний рівень комфорту і безпеки завдяки світлодіодним переднім фарам, системі іонізації повітря в салоні Nanoe, системі інтелектуального доступу без ключа, 10 подушкам безпеки та різноманітним системам активної та пасивної безпеки.

Модель доступна для замовлення у двох комплектаціях: Business та Executive**.

Детальніше − у офіційних дилерів Lexus в Україні.

*Джерело інформації: http://www.lexus-int.com
** Назви комплектацій є суто умовними та можуть відрізнятися від зазначених в інших матеріалах та документах.