X

Nissan Altima пережив планове оновлення — перші подробиці

В США продажи седана 2023 модельного года стартуют этой осенью

Nissan представив оновлений седан Altima, старт продажу якого запланований на осінь 2022 року. Від актуальної моделі допрацьована версія відрізняється дизайном передньої частини кузова, колісними дисками і кузовний палітрою.

Nissan Altima дісталася перероблена версія фірмової решітки радіатора V-motion з новим логотипом бренду. Вже “в базі” седан укомплектований LED-фарами, які раніше були тільки у топових версій. Доповнюють образ нові колісні диски діаметром від 17 до 19 дюймів на вибір. Кузовна палітра доповнена двома новими відтінками — Grey Sky Pearl і Garnett Pearl Metallic.

Поки в Nissan обмежилися публікацією знімків спортивної версії Altima SR. Такому седану дісталася особлива радіаторна решітка, глянцево-чорний декор і 15-спицеві колісні диски діаметром 19 дюймів.

У салоні — інше оздоблення приладової панелі і новий текстиль з двокольорового декоративною строчкою в SR-версії. Базова комплектація SV зберегла колишню 8,0-дюймову мультимедійну систему. Тоді як SL і SR дістався новий комплекс з 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм з більш чіткою графікою і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Фірмовий комплекс систем активної безпеки і допомоги водієві ProPilot Assist, як і раніше, входить до стандартної комплектації SL і доступний за доплату для моделей SR і SV. Дві останні стандартно обладнані системами автоматичного перемикання дальнього світла на ближній, моніторингу “сліпих зон”, екстреного гальмування, попередження про перехресний рух ззаду і попередження про вихід зі смуги руху.

Моторної лінійки седана оновлення не торкнулися. Стандартним залишився 2,5-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 188 к.с. Такий агрегат встановлюється як на передньо-так і на повнопривідні модифікації.

Спортивна SR-версія комплектується 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення. Його віддача — 248 к.с. Привод — передній. Обидва мотори працюють у парі з безступеневою автоматичною коробкою передач (CVT).

Вартість Nissan Altima 2023 року поки що не озвучена. У США цінник актуальної моделі варіюється від 25 925 до 35 625 доларів залежно від версії. Очікується, що оновлений седан буде не на багато дорожчим.

Читайте також:
Представлений британський конкурент Nissan Leaf із запасом ходу 400 км (фото)