X

Nissan анонсував новий таємничий спорткар від Nismo

Новая модель спортивного подразделения компании дебютирует 8 августа

Nissan запустив тизерну кампанію нової моделі Nismo. Дебют новинки відбудеться 8 серпня. На єдиному чорно-білому зображенні видно лише силуєт майбутнього чи то седана, чи хетчбека зі спортивним характером.

Нинішня лінійка Nissan Nismo включає Leaf, Note Aura, GT-R і нещодавно випущений Z. Автомобіль на тизері очевидно не один з них. Крім того, малоймовірно, що 8 серпня компанія представить гібридний спорткар, про який говорять з грудня 2022 року. Тоді генеральний директор компанії Такао Катагірі сказав, що він перебуває на стадії розробки, але жодних подробиць не повідомив.

У той же час, старший віце-президент Nissan по регіону AMIEO висловив зацікавленість у створенні електричного спортивного автомобіля з твердотільними батареями. Однак, термінів реалізації проєкту не назвав. Передбачається, що цю технологію запустять у виробництво до 2028 року.

Читайте також:
Nissan готує оновлений Qashqai – перші фото

Останньою моделлю, представленою спортивним суббрендом Nissan, був Nismo Z. Він укомплектований 3,0-літровим мотором V6 з подвійним турбонаддувом. Віддача агрегату — 420 к.с. та 521 Нм крутного моменту. Коробка — 9-ступінчастий «автомат». У продажу він з’явиться цієї осені.