X

Nissan Juke 2020 показав свій неоднозначний дизайн

Мы точно знаем, вы очень ждете появления Nissan Juke 2020. Скоро все увидите, пока же нам выдают информацию небольшими порциями

Ми з вами вже точно знаємо, що новий Nissan Juke 2020 модельного року повністю розсекретять 3 вересня. Це говорить про те, що чекати залишилося зовсім недовго. Ви і помітити не встигнете, як пролетить цей місяць, а для Ніссан Джук другого покоління це зовсім вже невеликий проміжок часу.

У найкращих традиціях автомобільного бізнесу в Nissan розгорнули тизерну кампанію для підігріву інтересу до новинки. Нещодавно нам показали передню частину і головну оптику, а цього разу новий кросовер позує в профіль.

Передусім відзначимо, що Juke залишиться дуже впізнаваним автомобілем. Звісно, його дизайн стане дорослішим, акуратнішим і агресивнішим, а пропорції допрацюють для більш місткого салону і багажника. Але ви без зусиль упізнаєте в цьому автомобілі популярний компактний кросовер “Ніссан”.

Читайте також:
Перше офіційне фото нового Nissan Juke 2020

Ще помітно, що форма задніх ліхтарів повністю змінилася. Схоже, вертикальні секції зникнуть, але ми не розраховуємо побачити що-небудь просте і нецікаве. Можливо, в стилі актуальних тенденцій дизайну ліхтарі об’єднають світлодіодною смугою? Не сумнівайтеся, незабаром корму нам також покажуть. А ще, напевно, будуть дражнити інтер’єром. Стежте за новинами!