X

Nissan Leaf 2018: нові подробиці та фото

Презентация нового Nissan Leaf 2018 состоится в Японии 6 сентября.

З’явилися нові офіційні фото Nissan Leaf 2018. Нагадаємо, до прем’єри другого покоління електромобіля залишилося зовсім небагато: вона відбудеться 6 вересня в Японії.

Тизери дають можливість побачити задню частину Nissan Leaf 2018 і роздивитися ліхтарі авто. Також представили коротке відео, що акцентує увагу на нових електронних системах електрокара.

Нагадаємо, раніше електромобіль Ніссан Ліф 2018 вже було помічено без камуфляжу під час зйомок рекламного відео. Судячи з фото, він став яскравішим на вигляд, а його дизайн витримано в дусі хетчбека Nissan Micra 2017.

Відомо, що новий Nissan Leaf підросте в розмірах, а потужність його електромотора збільшиться приблизно до 136 к.с. Електрокар Nissan також отримає систему напівавтономного руху ProPilot.

Базова версія з акумуляторною батареєю на 40 кВтг зможе проїхати 265 км без підзарядки, а з батареєю на 60 кВтг запас ходу становитиме 500-550 км.

Нагадаємо, що базовий Leaf першого покоління оснащений батареєю на 24 кВт і на одній зарядці міг проїжджати близько 130 км. Причому такий пробіг здатні забезпечити “батарейки” навіть вживаних Nissan Leaf, вік яких більший за чотири роки.