X

Nissan Note 2021 показали з усіх боків до прем’єри

Судя по опубликованным снимкам, новый Nissan Note позаимствует некоторые черты у электрокроссовера Ariya

Презентація третього покоління хетчбека Nissan Note відбудеться буквально через добу. Компанія всіляко оберігала новинку від всюдисущих фотошпигунів, але зберегти авто в секреті не вдалося. У мережу потрапили знімки, зроблені з офіційної брошури компанії, підготовленої до прем’єри автомобіля.

Зображений на листівці новий Note зовні перегукується з електричним кросовером Nissan Ariya. Він отримав схожу решітку радіатора і головну оптику, які візуально об’єднані декоративними елементами у вигляді бумерангу. Також став довшим капот моделі і збільшився нахил лобового скла. У задній частині машини можна побачити нові фари, які тепер горизонтальні і мають у своєму складі два блоки. До того ж збільшилися в розмірах багажні двері і з’явився напис з назвою бренду.

Салон переробили більш кардинально, не залишивши практично нічого спільного з попередником. Зокрема, в оснащення увійшла нова цифрова приладова панель з 7-дюймовим екраном, сучасна мультимедійна система з «летючим» 9-дюймовим дисплеєм і модернізований центральний тунель. Також варто відзначити наявність слота для бездротової зарядки смартфона і традиційний блок керування системою клімат-контролю. Оздоблення інтер’єру виконане з новими поєднаннями матеріалів.

Читайте також:
Nissan показав новий рамний позашляховик на базі Navara 2021

Офіційних даних про моторну гаму і продуктивність поки що немає. Однак, як стверджують інсайдери, хетчбек збереже колишню гібридну установку e-Power, що охоплює бензиновий двигун і електромотор, які сумарно видають 188 або 217 к.с. залежно від модифікації. Особливістю установки є те, що в рух колеса приводить електромотор, а паливний двигун виступає генератором. До того ж, за чутками, в основу оновленого Note ляже модульна платформа CMF-B. У результаті він стане компактнішим зовні, але просторішим всередині.