X

Nissan Patrol 2022: величезний позашляховик зробили технологічнішим і комфортнішим

Помимо базовой версии внедорожник получил и особую, посвященную 70-летнему юбилею

Nissan знову оновив позашляховик Patrol, актуальне покоління якого випускається з 2010 року. Сама ж модель з’явилася на ринку в 1951-му і ось уже протягом 70 років має неймовірний попит серед шанувальників марки.

Назвати цей рестайлінг масштабним складно, оскільки автомобілю тільки підкоригували зовнішність і оснащення салону, а ось технічну сторону чіпати не стали. Модель отримала перероблену решітку радіатора з вертикальними хромованими штрихами і оптику з модернізованою графікою. У кабіні з’явилася нова передня панель, яка за своєю стилістикою нагадує ту, що використовується у Armada.

Також у комплектацію позашляховика увійшла сучасна мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, новий блок керування клімат-контролем і дисплей для задніх пасажирів діагоналлю 10,1 дюйма. До того ж з’явилися нові варіанти оздоблення. Крім базової версії, виробник запропонував спеціальну з приставкою 70th Anniversary в назві.

Читайте також:
Суперник Toyota Camry від Nissan виїхав на дороги (фото)

Вона адресована жителям країн Близького Сходу і зовні відрізняється від базової особливими 20-дюймовими колісними дисками, а також спеціальними шильдиками на передніх крилах і повітроводах. Салон такої версії оздоблений червоною шкірою і алькантарою. У рух рамний позашляховик приводить 4,0-літровий двигун V6 потужністю 675 к. с. або 5,6-літровий мотор V8 з віддачею 400 к.с. Обидва агрегати працюють в парі з 7-ступеневим “автоматом” і системою повного приводу.