X

Nissan показав фото X-Trail 2021 року, але про машину — ані слова

Кроссовер Nissan X-Trail 2021 модельного года изменился до неузнаваемости относительно своего предшественника. Автомобиль получил эффектный дизайн

Сьогодні відбудеться прем’єра кросовера Nissan X-Trail 2021 модельного року. Але наразі в нас є тільки одне фото — цілком достатньо для підігріву цікавості. При цьому виробник поки що нічого не розповів про новинку.

Можливо, характеристики, доступні двигуни і деталі оснащення притримали до прем’єри. Очікується, що новий Ніссан розділить платформу з Mitsubishi Outlander наступного покоління. Найімовірніше, X-Trail отримає 171-сильний бензиновий двигун об’ємом 2,5 л разом з іншими силовими установками.

Що про дизайн? Перше фото Nissan X-Trail вийшло доволі інформативним. Ми бачимо фірмову двоповерхову світлотехніку, моду на яку заснував ще перший Juke. Передня решітка своїми розмірами і доволі грубою формою нагадує Nissan Patrol, який оновився минулого року.

Читайте також:
Лучше, чем Triber: бюджетный кроссовер Renault на 7 человек

Загалом кросовер Ніссан виглядає міцним і готовим до підкорення бездоріжжя. Зрозуміло, про серйозні пригоди можна міркувати тільки в разі повнопривідної трансмісії. Найімовірніше, в базовій версії, як і раніше, залишиться передній привід.

Відверто кажучи, дизайн X-Trail 2021 для нас вже не таємниця. Патентні зображення раніше витікали в мережу, тому в нас є повне уявлення про зовнішність японського SUV. Залишилося дочекатися презентації з офіційними фото, щоб побачити все «у фарбах».

Читайте також:
Самый большой кроссовер BMW сделали круче и превратили в суперкар
136