X

Nissan показав новинки, підготовлені для Токійського автосалону

На выставку тюнеров компания привезет линейку модифицированных серийных автомобилей

Nissan розсекретив лінійку автомобілів, яку привезе на майбутній Tokyo Auto Salon 2024. Японська альтернатива тюнінг-шоу SEMA у Лас-Вегасі традиційно пройде у виставковому центрі Makuhari Messe у Тіба-Сіті. Дата проведення автосалону — 12-14 січня.

Японська марка обіцяє порадувати відвідувач виставки декількома цікавими проєктами, включаючи гоночний автомобіль Формули Е. Один з них — мобільний центр підтримки під час стихійних лих на базі фургона Caravan. Він оснащений портативною електростанцією, у якій використано перероблені старі акумулятори від Nissan Leaf.

Другий експонат — концепт Crawler Concept, побудований на базі кросовера Nissan X-Trail. Від серійної моделі він відрізняється піднятою підвіскою та масивним багажником із вбудованою світлодіодною смугою на даху. На рекламному тизері зображено, як він пересувається по скелях. Імовірно, таким чином у компанії натякнули на наявність потужного кузовного обважування, захисту днища та позашляхових шин. У вантажному відсіку обіцяють «інструменти, які завжди шукали в X-Trail».

Також Nissan привезе до Токіо концепт Beams, створений у співпраці з однойменним японським будинком моди. Салон крихітного мінівена, який відноситься до категорії кей-карів, оздоблений джинсовою тканиною. Вставки синього кольору є й на кузові.

Четвертий експонат — невеликий хетчбек March (під цим ім’ям у Японії продається суперміні Micra), модифікований під потреби неназваного кондитера. Особливість шоу-кару — меню на вікні задніх дверей та дерев’яні елементи кольору шоколаду на кузові. Зокрема, дерев’яні вставки видно на задніх пасажирських дверях. Також дерев’яні у хетчбека верхня частина рамки решітки радіатора, багажник на даху та вставки на кормі.

Читайте також:
4,6 л на 100 км представлений Nissan Note з гібридною установкою

Крім того, на стенді компанії виставлять спортивні версії кросовера X-Trail Autech та мінівена Serena Autech, а також варіанти Nismo Skyline, Z та GT-R.