X

Nissan показав новий рамний позашляховик на базі Navara 2021

Официальная премьера новинки запланирована на 25 ноября

Nissan анонсував новий рамний позашляховик. Імовірно — оновлену версію Terra, що вийшов на ринок у 2018 році. Коротке відео анонсу демонструє тільки загальні обриси кузова з рейлінгами на даху, традиційної форми бічними дзеркалами заднього виду, тонкими L-подібними ДХВ і двома парами смуг на кормі, що світяться.

Враховуючи те, що позашляховик Nissan Terra побудований на базі нещодавно оновленого пікапа Navara, не виключено, що і SUV чекають такі самі зміни. Наприклад, нова решітка радіатора і перемальовані бампери.

Ніякої технічної інформації про новинку компанія не надала. Все стане відомо 25 листопада, під час офіційної прем’єри нового Ніссан Терра. Дорестайлінговий позашляховик Nissan можна побачити в галереї нижче.

Імовірно, моторну гамму новий позашляховик запозичує у того ж Navara 2021. А саме 2,3-літровий дизельний із подвійним турбонаддувом (190 к.с., 450 Нм) і 2,5-літровий безнаддувний (193 к.с., 245 Нм) агрегати. Працювати мотори будуть у зв’язці з шестиступінчастою механічною або семиступінчастою автоматичною КПП.

Читайте також:
Новый Nissan Qashqai получил дизайн в стиле Juke – первое фото