X

Nissan показав одразу 12 нових моделей: SUV, електрокари і Новий Z

Все 12 новинок Nissan продемонстрировал в коротеньком видео. Замечен новый Z, много кроссоверов и несколько таинственных авто

У своєму новому відео, виробник показав 12 моделей, серед яких і новий спорткар Z серії. У ролику нові моделі Nissan з’являлися не хаотично, а в алфавітному порядку. Послідовність трохи спрощує здогадки щодо кожної моделі. Щоправда, деякі з них так і залишилися невідомими.

Перший у списку — електричний кросовер Nissan Ariya. Новинка практично повністю збереже стиль концепту і отримає двомоторну силову установку. Як заявляють у компанії, кросовер зможе запропонувати майбутнім власникам “потужність і керованість на рівні спортивних автомобілів преміум-класу”.

За ним слідує новий Nissan Armada. Повнорозмірний позашляховик отримає нове обличчя, інші світлодіодні фари і низку нових систем безпеки. Цей автомобіль являє собою локалізовану для деяких ринків версію Ніссан Патрол — оновлену модель показали минулого року.

Своєю зовнішністю і розмірами здивував також Nissan Frontier. Новий пікап візуально здається більшим за поточну модель і значно відрізняється від оновленого Navara, який також засвітився у відео.

Невідомими залишилися моделі під літерами N і M. Перша може бути невеликим електричними сіті-каром. Друга схожа на компактний кросовер.

Наступним став Nissan Pathfinder. Повнорозмірний кросовер однозначно отримав агресивнішу зовнішність. За ним — Rogue (Nissan X-Trail). І останній Qashqai, більше відомий у США як Rogue Sport.

Варто зазначити, що всі представлені в ролику автомобілі мають вийти впродовж наступних 18 місяців. Серед них і купе Z серії з упізнаваним ретро-профілем. За чутками, автомобіль отримає більш ніж 400-сильний V6 і модернізовану платформу від 370Z.