X

Nissan повністю розсекретив новий кросовер на базі Renault Duster

Renault Duster - популярный и способный автомобиль. Nissan видит огромный потенциал в этой модели для расширения собственной линейки

Попередні дані про майбутній компактний кросовер Nissan ми надавали раніше. Тепер компанія повністю розсекретила новинку. Цікаво, що автомобіль використовує платформу Renault Duster.

Кросовер, який отримав ім’я Nissan Kicks, уже майже три роки продається в США, Латинській Америці та Китаї, але використовує платформу Renault Captur. Зараз же мова йде про адаптовану для індійського ринку модифікацію, в основі якої – Рено Дастер.

На ринок новинка вийде в 2019 році і виявиться менш практичним, але більш фешенебельним кросовером порівняно зі своїм донором. Також індійський Кікс крупніший від американо-китайського побратима: довжина дорівнює 4 384 мм (+89 мм) за колісної бази 2673 мм (+53 мм), ширина – 1813 мм (+53 мм), а висота сягає 1649 мм (+ 59 мм).

Зовні автомобіль не сильно відрізняється від глобальної версії, але всередині змін більше: новий екран мультимедійної системи, на модний манер “приклеєний” до передньої панелі, інакший блок управління кліматом і навіть декоративне оздоблення “під карбон”.

До моторної гами увійдуть 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 106 к.с. і 142 Нм моменту сили (5-ступінчаста МКП) і дизель об’ємом 1,5 л на 110 к.с. і 240 Нм (6-ступінчаста АКП). Можливо, надалі додадуть безступінчатий варіатор.

До речі, модель може вийти і на інші ринки, але існує небезпека внутрішньої конкуренції. У США, наприклад, Kicks уже замінив Nissan Juke.

Читайте також:
Nissan оценил свою новую модель в 1 миллион евро