X

Nissan побудував автомобіль-кросівок

Уникальный Nissan Kicks выставят в культурном центре Гинза в Токио

Компанія Nissan показала спеціальний Kicks, натхненний кросівками New Balance 327. Nissan Kicks 327 Edition — найнезвичайніша з усіх існуючих колаборацій. Автомобіль-кросівок прикрасить виставку Nissan Crossing у повністю перебудованій Nissan Gallery. Ця галерея вже понад 50 років є визначною пам’яткою торгового центру Ginza в одному із районів Токіо.

Образ кросівки New Balance 327 приміряв повнопривідний Nissan Kicks e-Power. Кузов кросовера «запакували» у сіру замшу. У нижній частині з’явилася біла смуга, яка повторює підошву кросівок. На даху — накладка у вигляді язичка із білим шнурівкою, але починається вона ще на капоті. На правій стороні кросовера видно логотип New Balance, а на лівому — величезний логотип Nissan Kicks 327 Edition.

Поява колаборації супроводжується маркетинговою кампанією під назвою «Catch the Kicks». Кожен, хто під час цієї кампанії опублікує фото кросовера у Twitter, отримає шанс виграти Nissan Kicks e-Power 4WD, який і став основною колаборацією. Чи буде він «одягнений» у ліврею 327 Edition не уточнюється.

Ті, кому не пощастить зловити автомобіль-кросівок, можуть спробувати виграти пару New Balance 327. Для цього необхідно перепублікувати відповідний пост Nissan Motors у Twitter.

Читайте також:
Nissan Qashqai показав чудовий результат у «лосиному тесті»

Також з 24 січня магазин New Balance Ginza продає наклейку Nissan Kicks 327 Edition. Пред’явивши її у кафе на другому поверсі Nissan Crossing можна отримати чашку спеціального макіато.