X

Nissan представив нову альтернативу Mitsubishi Outlander

Опубликованы первые изображения нового китайского SUV, совместной разработки Nissan и Dongfeng

Китайський бренд Venucia, який з’явився у 2010 році в результаті кооперації компаній Nissan і Dongfeng, поки що не дуже знайомий широкій публіці. Але молода фірма активно розвивається і готується розширити свою лінійку кросоверів.

Нова модель є серійним втіленням концепт-кара The V, але поки що не отримала власного імені. На шляху в серію паркетник позбувся багатьох концептуальних фішок, але може похвалитися доволі стильним і оригінальним дизайном, без явних запозичень у інших моделей.

Концепт Venucia The V

Довжина безіменного кросовера становить 4,7 метра (за розмірами він порівнянний з Mitsubishi Outlander), а в його основі лежить нова платформа, на якій надалі будуватимуть і інші моделі під брендом Venucia.

За даними місцевих ЗМІ, новинка отримає у своє розпорядження помірно-гібридну силову установку альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, яка складатиметься із 140-сильного бензинового турбомотора 1,5 і 48-вольтового стартер-генератора. Про наявність повного приводу поки що не повідомляється.

Читайте також:
Китайці наповнять Європу електрокросоверами за ціною Дастера

Офіційна прем’єра нового кросовера має відбутися в найближчі кілька днів, а вихід на ринок заплановано на наступний рік. Шанси на продаж цієї моделі за межами КНР мінімальні.