X

Nissan представив свій крутий позашляховик Navara 2021

Nissan Navara 2021 модельного года предстал с новым дизайном, подготовкой к суровому бездорожью и технологичным оснащением

Після тривалої тизерної кампанії дебютував оновлений рамний пікап Nissan Navara 2021. Зовнішність позашляховика не стала чимось сенсаційним, оскільки менше ніж за місяць до прем’єри в Мережу злили фотографії автомобіля абсолютно без камуфляжу. Незважаючи на це, виробнику все ж вдалося здивувати, оскільки разом з базовою модифікацією представлено флагманський Nissan Navara PRO-4X.

Новий пікап Ніссан відрізняється від попередника масивною решіткою радіатора з широкою рамкою, модернізованими світлодіодними фарами, які додають вигляду суворості, іншим капотом, бампером і новими задніми ліхтарями. Також Навара 2021 отримав посилену задню підвіску і доопрацьовану кермову рейку. В результаті вантажопідйомність збільшилася до 1200 кг, а шумоізоляція і маневровість стали кращими. Версію PRO-4X оснастили розширювачами колісних арок, додатковою графікою на кузові і 17-дюймовими колісними дисками.

У салоні Nissan Navara 2021 зміни не такі помітні. В оснащення увійшли нове кермове колесо, приладова панель з 7-дюймовим кольоровим екраном, мультимедіа з восьмидюймовим дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також значно розширено список систем допомоги водієві та асистентів безпеки Nissan Intelligent Mobility. Тепер він охоплює попередження про лобове зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг бездоріжжя і кругового огляду, який використовує чотири камери і стане незамінним помічником під час паркування або буксирування.

Navara 2021 року стандартно поставляється з 2,3-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном із подвійним турбонаддувом, який видає 188 к.с. і 450 Нм крутильного моменту. Цей агрегат може працювати в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з семиступінчастим «автоматом». Привід — задній або повний. У продаж пікап надійде до кінця 2020 року. Ціни поки що не розголошуються.

Читайте також:
Пікап Mazda BT-50 обзавівся найпростішими модифікаціями