X

Nissan представив третє покоління Note

В продажу третье поколение Nissan Note поступит уже в декабре 2020 года

Компанія Nissan представила хетчбек Note, який демонструє новітню дизайнерську концепцію бренду. Зі зміною покоління автомобіль переїхав на платформу CMF-B альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, яка також лежить в основі Clio і Captur. В результаті хетчбек став компактнішим. Тепер він досягає в довжину 4045 мм, в ширину 1695 мм, у висоту 1505 мм, а його колісна база дорівнює 2580 мм. Їздить авто на 16-дюймових дисках з унікальним дизайном.

Екстер’єр Note став сучаснішим і за стилістикою перегукується з електрокросовером Ariya. Лінія даху стала більш похилою, а середня стійка змістилася назад. У його передній частині з’явилася фірмова решітка радіатора V-подібної форми, тонкі світлодіодні фари і декоративний елемент у вигляді бумеранга. На кормі увагу привертають тонкі горизонтальні ліхтарі, які розтягнулися на всю ширину багажних дверей. Вони з’єднані чорною планкою, на яку нанесено назву бренду.

Особливо виграшний вигляд Note має у фірмовому відтінку Vivid Blue. Також для моделі запропоновано 13 варіантів кольорів, серед яких Opera Mauve, спеціально створений для нового покоління Note. Завершує образ чорний контрастний дах. Сідаючи у салон хетчбека, одразу можна відзначити його технологічність і підвищений комфорт. В оснащення увійшла цифрова приладова панель і нова мультимедійна система, 7- і 9-дюймові екрани яких об’єднані в єдиний блок. Також автомобіль отримав слот для бездротової зарядки смартфона, двозонний клімат-контроль і новітню аудіосистему.

На зміну невеликим простеньким сидінням прийшли комфортні крісла з високими підголівниками Zero Gravity. Для пасажирів другого ряду збільшили простір для ніг і встановили сидіння з відкидними спинками. Оздоблення виконане зі “шкіри”, яку доповнюють елементи з міцної тканини. Багажний відсік також став більш містким, а доступ до нього спростився завдяки широким п’ятим дверцятам.

Новий Note оснащений другим поколінням гібридної установки Nissan e-POWER. Після модернізації та удосконалення ця система забезпечує велику потужність і підвищену ефективність. Вона поєднує в собі 1,2-літровий бензиновий “атмосферник” і електромотор, які сумарно видають 117 к.с. і 280 Нм крутильного моменту. Хетчбек отримав вдосконалену камеру кругового огляду, систему ProPILOT з Navi-link, яка синхронізується з навігаційною системою і виявляє знаки обмеження швидкості для автоматичного регулювання.

Читайте також:
Nissan показав новий рамний позашляховик на базі Navara 2021