X

Nissan представив ювілейну версію мікроавтобуса Caravan (фото)

Nissan Caravan цього року відзначає своє 50-річчя. На честь такої події компанія випустила ювілейну версію моделі із приставкою 50th Anniversary у назві.

Візуально ювілейна версія відрізняється чорним декором, а саме темним оздобленням решітки радіатора, дверних ручкок, дзеркал з електроприводом та направляючих розсувних дверей. Вони ідеально поєднуються з відтінком кузова Cashmere Greige. Образ доповнюють шильдики «50th Anniversary».

Заснована ювілейна версія на топовій комплектації мікроавтобуса Grand Premium GX і доступна лише у варіанті кузова з подовженою колісною базою. Оздоблення салону виконане зі шкіри коричневого кольору із вставками із темної тканини з візерунками. Також є бронзові вставки на передній панелі. У оснащення авто входить пакет систем допомоги водієві Nissan Intelligent Mobility, включно з камерами кругового огляду.

Спеціальна версія Caravan доступна з 2,0-літровим бензиновим двигуном QR20DE потужністю 129 к.с. і 178 Нм крутного моменту або з 2,5-літровим дизельним мотором 4N16 Mitsubishi з віддачею 130 к.с. та 370 Нм. Потужність передається через 7-ступінчасту автоматичну коробку передач. Привід задній чи повний. Новинка надійде у продаж у Японії 10 жовтня за ціною від 24 000 доларів.

Читайте також:
Новий Nissan Armada отримає двигун V6 з подвійним турбонаддувом на 424 «конячки»