X

Nissan здивував новим бюджетним седаном за $11 000

Компактный седан Nissan V-Drive 2021 оказался знакомым автомобилем, которому дали новое имя

Новий Nissan V-Drive 2021 — бюджетний седан, орієнтований на ринки, що розвиваються. Але насправді під цим ім’ям ховається Nissan Versa покоління, що минає. “Новинку” випускатимуть паралельно з моделлю наступної генерації.

Нове ім’я не принесло дешевому седану жодних зовнішніх змін крім нового шильдика на кришці багажника. В основі моделі лежить платформа V, яку використовували і для моделі нового покоління. Габаритна довжина седана — 4492 мм, ширина — 1695 мм, висота —1506 мм. Колісна база дорівнює 2600 мм.

Якщо говорити про моторну гаму V-Drive, то її помітно урізали. Виробник відправив у відставку 1,0-літровий атмосферний двигун потужністю 111 к.с., що працює як на бензині, так і на етанолі. У пару агрегату пропонується п’ятиступінчаста механічна коробка передач або варіатор.

І якщо доступних двигунів стало менше, то з комплектаціями справи йдуть інакше. Їх, як і раніше, чотири. За доплату доступні 16-дюймові диски, мультимедіа з 7-дюймовим екраном і камера заднього виду.

Читайте також:
Фотошпигуни показали зовнішність нового Nissan Qashqai

Вартість Nissan V-Drive вже відома. За автомобіль просять від 11 250 до 14 385 доларів залежно від комплектації. Передусім модель продаватимуть на ринку Бразилії. При цьому нинішнє покоління продовжать випускати на місцевому заводі марки.