X

Nissan повернув у стрій старий X-Trail

Этот кроссовер дешевле четвертой генерации

Четверте покоління Nissan X-Trail вже вийшло на ринок і успішно продається через офіційні дилерські центри. Однак доступний кросовер зовсім не в усіх країнах світу, а тільки у США та Китаї. Решта регіонів перебувають в очікуванні. Щоб ніша не пустувала, виробник вирішив поки що не знімати з конвеєра третю генерацію моделі і навіть випустив її спецверсію.

Новинка отримала приставку Honor у назві і доступна для ринку Китаю. Зовні вона в точності повторює попередника, за винятком шильдика з новою назвою на кормі. Салон і його оснащення також залишилися колишніми. Тобто кросовер буде комплектуватися мультимедійною системою з сенсорним екраном, сидіннями з електроприводом, системою клімат-контролю, панорамним дахом та іншим. Оздоблення виконане з натуральної шкіри.

У рух X-Trail Honor приводить 2,0-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун потужністю 154 к.с., пов’язаний з варіатором і системою переднього приводу. Випускатися новинка буде на заводі спільного підприємства Dongfeng Nissan. Його вартість поки що не озвучена, але очікується, що вона буде нижче, ніж у четвертого покоління, ціна на який у цьому регіоні стартує від 28 500 доларів.

Читайте також:
Суперник Skoda Octavia від Nissan навчився витрачати 4 л/100 км