X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Audi Q2

Audi Q2 претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Малий кросовер».

Audi Q2 є першим преміальним субкомпактним кросовером марки з Інгольштадта, відрізняється широкою лінійкою двигунів і багатим рівнем оснащення.

Найменший представник сімейства Q має стильну зовнішність – дизайн екстер’єру нагадує старших побратимів, хоча є і свої примочки. Задні стійки і дах Ауді Ку2 можна замовити в іншому кольорі. Інтер’єр Audi Q2 виконано в дусі хетчбека А3, але тут більше місця над головою і для ніг. Салон має LED-підсвічування в 10 колірних варіантах. При складанні спинок задніх сидінь об’єм багажника зростає з 450 до 1050 л.

Пропонуються як бензинові двигуни TFSI 1,4 л (150 к.с.), так і турбодизелі TDI: 1,6 л (150 к.с.) і 2,0 л (190 к.с.). З найслабшими з них йде механічна 6-ступінчаста коробка передач, а з іншими – автомат 7S Tronic. Привід на всі колеса здійснює фірмова система Quattro – з багатодисковою електрогідравлічною муфтою. У стандартних умовах руху до 95% крутильного моменту передається на передні колеса. У разі погіршення зчеплення коліс з дорогою, перерозподіл тяги на задні колеса відбувається лише за кілька мілісекунд.

Підвіска Ауді Ку2 пропонується трьох типів: стандартна, спортивна або адаптивна. Всі автомобілі оснащуються прогресивним рульовим керуванням. На висоті і безпека. До базової комплектації входить система автоматичного гальмування Audi pre sensefront, яка розпізнає не тільки автомобілі, а й пішоходів.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.