X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Hyundai Creta

Hyundai Creta претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Малий кросовер».

Hyundai Creta – новий корейський кросовер, який належить до сегмента класу компактних і бюджетних паркетників – B-SUV. Являє собою глобальну версію створеного для азійського ринку Hyudai ix25.

4,2-метровий Hyundai Creta створено на базі добре знайомої моделі Accent (Verna). Зовнішній вигляд Хендай Крета орієнтований на європейський ринок і відповідає всім сучасним автодизайнерським канонам. Головна оптика машини оснащена світлодіодами, які виконують функцію ходових вогнів, і гармонійно перегукується з великою решіткою радіатора.

У бюджетному виконанні новий кросовер Хендай має простий інтер’єр, оздоблений недорогим пластиком і з мінімальним оснащенням. А от у топовій версії салон автомобіля може похвалитися шкірою, дисплеєм системи мультимедіа і панорамним склінням даху. При цьому всередині Хендай Крета має середню місткість, а об’єм багажника становить 419 л (за умови складених задніх сидінь – 1280 л).

На українському ринку Hyudai Creta пропонують із 1,6-літровим 123-сильним мотором, який працює спільно з 6-ступінчастою МКП або КП, і 2,0-літровим двигуном на 149 сил, зчленованим з автоматом. Наразі придбати Hyundai Creta в Україні можна в передньо- (з двигуном 1,6 літра) чи повнопривідній (з двигуном 2,0 літра) модифікаціях.

Залежно від ринку варіюється і кліренс моделі. Наразі йдеться про 190 мм дорожнього просвіту. Стандартно до оснащення Hyundai Creta входить помічник утримання на підйомі (HAC) і на спуску (DBC), система сигналізації аварійного гальмування (ESS), система стабілізації автомобіля під час руху (VSM) тощо.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.