X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Mercedes-Benz GLC-Class Coupe

Mercedes-Benz GLC-Class Coupe претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Середньорозмірний кросовер».

Компактний кросовер Mercedes-Benz GLC Coupe виступає в новому для трипроменевої марки класі позашляхових купе.

Новий кросовер складено на платформі вже знайомого нам Mercedes-Benz GLC. Новий кросовер-купе є конкурентом BMW X4 і Porsche Macan. Його дизайн поєднує елементи позашляховика і купе. Ззаду похилий дах і вузькі ліхтарі нагадують легкові купе Mercedes-Benz.

Спереду Мерседес Джі-Ел-Сі Купе можна відрізнити за решіткою радіатора з «діамантовими» вставками. Від позашляховиків у нього великий кліренс, короткий передній звис і опціональні підніжки. Зате налаштуваннями керма та підвіски Mercedes-Benz GLC Coupe наближається до легкових моделей.

У моделі безліч опцій. Наприклад, підвіску можна обрати одну з трьох: стандартну з пружинами, з плавним регулюванням жорсткості амортизаторів або багатокамерну на пневмоелементах. У салоні – прилади в окремих колодязях, невелике рульове колесо і нахилена центральна консоль – фірмові риси стилю сучасних Mercedes-Benz.

Як і у старших братів GLE і GLS, селектор автоматичної КП розташований на рульовій колонці. Для навігації в меню мультимедійної системи Comand можна обрати сенсорну панель. Серед обладнання з’явилися асистент паркування, Wi-Fi, системи визначення втоми водія, розпізнавання дорожніх знаків, превентивного гальмування і чимало інших.

На українському ринку новий Mercedes-Benz GLC-Class запропоновано з турбодизелями об’ємом 2,1 л (170, 204 і 258 к.с.), а також бензиновими двигунами потужністю 211, 245 і 367 к.с. (останній – у версії AMG). Усі модифікації – з постійним повним приводом 4Matic і 9-ступінчастою АКП.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.