X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Suzuki SX4

Suzuki SX4 претендує на звання «Кросовер/SUV 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Малий кросовер».

Оновлений Suzuki SX4 дістав більш мужній дизайн, автоматичну коробку передач замість варіатора та інші нововведення.

Компактний кросовер Suzuki SX4 помітно оновили. Рестайлінг Suzuki SX4 допоміг автомобілю стати яскравішим і наділив його рисами традиційного японського стилю. Широка решітка радіатора, збільшений повітрозабірник у бампері і вигнуті фари додали виразності передній частині автомобіля.

Вперше кросовер Suzuki SX4 доступний з повністю світлодіодною оптикою головного світла. У салоні помітна нова центральна панель із 7,0-дюймовим сенсорним дисплеєм і зміненими перемикачами. Замінено і важіль КПП. Усі Suzuki SX4 укомплектовані сімома подушками безпеки і системою стабілізації ESP.

Новий 1,4-літровий бензиновий турбомотор Boosterjet потужністю 140 к.с. добре знайомий за Suzuki Vitara S. Він забезпечує хороші тягу і динаміку при невеликій витраті палива – лише 5,3 л/100 км у змішаному циклі. Як і раніше, доступний і надійний 1,6-літровий атмосферний двигун на 117 к.с. На зміну безступінчастому варіатору прийшла класична 6-ступінчаста АКПП, запропоновано і перевірену 5-ступінчасту «механіку».

Інтелектуальний повний привід All Grip 4WD охоплює спортивний і зимовий режими, а також примусове блокування муфти. Підвищений кліренс дає змогу долати складні ділянки дороги. 1,4-літрова версія Suzuki SX4 запропонована виключно в повнопривідному виконанні і з автоматичною КП. Добре налаштоване шасі забезпечує непогану керованість і дає змогу впевнено почуватися як на асфальті, так і поза ним.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.