X

Номінант акції «Автомобіль року в Україні 2017»: Toyota Corolla

Toyota Corolla претендує на звання «Легковий автомобіль 2017 року в Україні» та перемогу у номінації «Компактний та середній класи».

Один із бестселерів Toyota зазнав важливих змін у дизайні екстер’єру та інтер’єру, а також розширив список обладнання й аксесуарів.

Цього року Toyota Corolla відзначила своє 50-річчя. Із 1966 року модель пережила 11 поколінь і стала одним із найпопулярніших легковиків у світі. За півстоліття загалом було продано 43 мільйони Corolla. Модель виробляють на 16 заводах і продають у 150 країнах світу. В Україні з моменту старту офіційних продажів у 2004 році було реалізовано 29 тисяч Corolla. Частка її продажу в загальній структурі марки становить близько 25%.

Цього літа в Україні стартував продаж оновленої моделі 2016 року. Зовні оновлену Corolla можна впізнати за зовсім іншим дизайном передньої частини кузова. Також інший вигляд має салон новинки. За своєю архітектурою інтер’єр почав нагадувати споріднену модель Toyota Auris. Стали іншими торпедо, ручки дефлектора обдування, оздоблення та кермо. Під замовлення доступний бежевий салон. На центральній консолі в топ-комплектаціях з’явився 7-дюймовий сенсорний дисплей Toyota Touch2. Мультимедійна система пропонує бездротовий зв’язок, навігацію, зображення з камери заднього виду, інформацію бортового комп’ютера. Серед нових опцій — підігрів керма.

Corolla пропонує багато місця для пасажирів другого ряду – у них є цілих 959 мм простору до спинки переднього сидіння. Крім того, під ногами практично немає тунелю, тому сидіти зручно навіть утрьох.

Силові агрегати залишилися колишніми – 1,33-літровий (99 к.с.) з механічною КП для початкової версії і 1,6-літровий (122 к.с.) із МКП або варіатором – для інших. Нові налаштування підвіски і поліпшена шумоізоляція роблять модель ще комфортнішою. Автомобіль запропоновано в чотирьох комплектаціях: City, Live, Active і Style.

Проголосувати за цей автомобіль Ви можете тут.