X

Нова Honda Civic 2022: суперник Skoda Octavia і Toyota Corolla постав у крутому дизайні

Civic 11 поколения выглядит намного лучше всех своих предшественников и напоминает старшую Honda Accord

Нову Honda Civic 2022 модельного року показали з усіх боків. Наразі це прототип, який на 99 відсотків дає змогу створити точне уявлення про новинку. Саме такий вигляд і матиме серійний седан 11 покоління, якому доведеться змагатися на ринку з Toyota Corolla і Skoda Octavia.

Зовні Нова Хонда Сівік відрізняється від того, що нам доводилося бачити раніше. Civic подорослішав і отримав класичні пропорції. Сам виробник заявляє, що таким чином анонсує абсолютно нову модель, яка з’явиться на ринку навесні 2021 року. Спочатку її можна буде купити в кузові седан, далі піде хетчбек, а після — спортивні Civic Si і Civic Type R.

Зміни в зовнішності дизайнери почали з більш плаского капота і прямої підвіконної лінії, які додають автомобілю солідності. Горизонтальна світлотехніка робить седан візуально ширшим. “На носі” красується нова решітка. Крім того, прототип демонструє новий колір, раніше недоступний в лінійці — Solar Flare Pearl.

Незважаючи на те, що виробник не показав нам фотографії інтер’єру, створити про нього враження допомагає ескіз. Салон нового Honda Civic буде стильним і більш мінімалістичним, але з цифровою панеллю приладів і мультимедійною системою з 9,0-дюймовим тачскріном.

Крім цього, новому Civic обіцяні системи активної і пасивної безпеки. Виробник запевняє, що Сівік 2022 отримав нову версію конструкції кузова, яка краще захищає пасажирів і пішоходів під час зіткнення.

 

Читайте також:
Кросовер Honda HR-V перетворився на електромобіль (фото)