X

Нова Лада Ларгус 2021 отримала обличчя старого Renault Logan (знову)

Бюджетный универсал российского производства после обновления впервые показали официально – обошлось без откровений

Renault Group, яка фактично володіє АвтоВАЗом, продовжує уніфікацію російських автомобілів зі своєю продукцією. В ролі основи традиційно використовують машини Dacia (в Україні продаються під брендом Рено). Черговий приклад — Нова Лада Ларгус 2021 модельного року.

АвтоВАЗ опублікував перше офіційне фото рестайлінгового автомобіля, який з’явився в 2012 році як локалізований в Тольятті Renault Logan MCV першого покоління. Після оновлення універсал Lada Largus 2021, з огляду на перше фото, знову отримав деталі від Рено Логан — цього разу другого покоління.

Найпомітніші зміни зосереджені в передніх фарах від Логана. Також новий Largus FL отримав сучасніший бампер у стилі інших моделей Lada, інші зовнішні дзеркала, передні крила і капот. Автомобіль показали в топовому виконанні Cross. Інші варіанти напевно матимуть простіший вигляд і отримають штамповані колісні диски та нефарбовані бампери. Цікаво, що раніше з’являлося фото прототипу з дизайном передньої частини в стилі Лада Гранта. Але тепер можна сказати, що ті очікування не підтвердилися.

Ззаду бюджетну модель Лада поки що не показали. Найімовірніше, кардинальних змін у дизайні корми не відбулося. За попередньою інформацією, салон Lada Largus 2021 отримає від кросовера Renault Duster першого покоління, який з’явився в 2009 році, – цей автомобіль все ще продають у Росії. У мережі з’явилося відповідне фото передньої панелі (імовірно, з заводу ВАЗ), на якій помітні криво встановлені кнопки.

Купити Лада Ларгус після рестайлінгу охочі зможуть у першій половині 2021 року, коли автомобіль надійде на російський ринок. Чи з’явиться машина в Україні і чи налагодять складання на заводі ЗАЗ — поки що невідомо.

Читайте також:
Нова Лада Нива 2021 скопіювала дизайн Toyota RAV4

136