X

Нова Lada Niva постала в ефектному дизайні, але в продажу її ніхто не побачить

Посмотрите, какой могла бы быть внешность следующего бюджетного внедорожника

Зовнішність Lada Niva нового покоління не дає спокою багатьом дизайнерам. Один із них – художник тохтар Абдурахманов, який зараз працює в одній з шанхайських студій. У вільний від роботи час він вирішив намалювати свою Ниву.

Його бачення позашляховика нового покоління вражає. Автомобіль має стильний і сучасний вигляд. Це лише рендер, хоча і вельми реалістичний. Створюючи його, автор врахував всі плюси і мінуси моделі, зберігши характерні риси добре відомого на пострадянському просторі тридверного кузова. Деякі елементи дизайнер запозичив у ВАЗ-2121. Наприклад, решітку радіатора, ухили передньої частини і задньої частин, світлотехніку.

Робота Абдурахманова відрізняється високим рівнем опрацювання. Однак, найімовірніше, його проект так і залишиться лише креативною вправою. За розробку позашляховика тепер відповідає Renault, а його дизайн довірили бухарестській студії французької марки.

Уже відомо, що нова Лада Нива буде заснована на платформі Renault-Nissan CMF-B-LS і порідниться з Рено Дастер третього покоління. На ринку модель запропонують у двох варіантах кузова — стандартному і подовженому.

Читайте також:
Лада Нива 2024 на базі Renault Duster — нові подробиці