X

Нова Mazda CX-5 дебютувала в Лос-Анджелесі

В преддверии открытия автошоу в Лос-Анджелесе компания Mazda представила новое поколение кроссовера CX-5.

Нова Mazda CX-5 продовжує традиції свого попередника і отримала весь спектр технологій SKYACTIV, зокрема дві версії економічних і легких бензинових двигунів – SKYACTIV-G і SKYACTIV-G 2.5, а також тяговитий і екологічний дизельний SKYACTIV-D 2.2.

Всі три версії забезпечують потужність, надійність та екологічність. Крім того, новий СХ-5 отримав інноваційну систему контролю руху G-Vectoring Control. Також автомобіль отримав нову технологію проекції на лобове скло і функцію дистанційного відчинення багажника.

Емоційна зовнішність підкреслює яскраву індивідуальність CX-5. А новий колір Soul Red Crystal, який дебютував на моделі, візуально виділяє акценти дизайну KODO, надаючи виразність і обсяг. Soul Red Crystal створений за технологією Takuminuri і має кілька шарів, які забезпечують глибину і насиченість кольору.

У дилерів новий CX-5 з’явиться на початку майбутнього року. На сьогодні СГ-5 є бестселером марки в Європі і охоплює четверту частину в загальному обсязі продажу Mazda. Ця модель завоювала понад 90 нагород, зокрема «Автомобіль року в Японії» 2012-2013.