X

Нова Mazda CX-5 дебютувала в Женеві

Кроссовер Mazda CX-5 второго поколения в европейской версии презентован на Женевском автосалоне.

7 березня в Женеві відбулася презентація нової Mazda CX-5. Японський кросовер став головною новинкою експозиції Мазда, але не єдиною. На стенді також є оновлені версії Mazda CX-3 і Mazda2, а також родстер MX-5 RF.

Нова Mazda CX-5 другого покоління увібрала в собі стиль першої моделі, але її кузовні лінії стали більш витонченими і чітккими. Філософія «KODO – душа руху» була втілена в новій Це Ікс 5 в новому прочитанні – автомобіль став більш лаконічним, але яскравим.

 

Традиційно новинка представлена в насиченому червоному кольорі Soul Red Crystal.
Ще одна концепція, за якою створено друге покоління СХ-5 – філософія орієнтованості на людину і задоволення від водіння Jinba Ittai.

Інтер’єр Mazda CX-5 оформлено з урахуванням максимальної уваги до якості виконання деталей. Також у салоні встановлено сидіння з новою конструкцією, допрацьовано підвіску. Додатковий комфорт в автомобілі забезпечують нова конструкція сидінь і поліпшена підвіска. Як і в легкових моделей Mazda3 і Mazda6, в кросовері встановлено систему G-Vectoring Control.

Також у новинці встановлено нові дисплеї, зокрема проекційний на лобове скло.

Оновлені версії Mazda CX-3 і Mazda2 з’являться у продажу в Європі навесні 2017 року, нова Mazda CX-5 – на початку літа 2017 року. В Україні новий кросовер також очікується влітку.

Родстер Mazda MX-5 RF (Retractable Fastback) оснащений жорстким складним дахом.