X

Нова Mazda3 отримала 253-сильний мотор і повний привод

Ценник на новинку стартует от 21 000 долларов

Компактний седан і хетчбек Mazda3 для ринку США оновили до 2022 модельного року. Сімейство моделі поповнилося новою спеціальною версією Carbon Edition. Також новинка отримала унікальний колір для кузова Platinum Quartz Metallic, який буде доступний для комплектацій s Select, s Preferred, s Premium, Turbo і Turbo Premium Select.

Відрізнити спецверсію від стандартного варіанту моделі можна по темно-сірому відтінку кузова Polymetal Grey і чорним 18-дюймовим колісним дискам з особливим дизайном. Також в темному кольорі виконані кришки бічних дзеркал і антени. В оснащення оновленої Mazda3 включена аудіосистема з 12 динаміками Bose, сидіння з електрорегулюванням, люк з електроприводом і бічні дзеркала з функцією пам’яті.

Салон версії Carbon Edition оздоблений преміальною червоною шкірою. Седан і хетчбек поставляються з 2,5-літровим бензиновим двигуном Skyactiv-G потужністю 189 к.с. і 252 Нм крутильного моменту, що пов’язаний з шестиступеневою автоматичною коробкою переду і системою переднього приводу.

Читайте також:
Mazda представила модель з витратою 3,8 л — це Toyota Yaris з іншим логотипом

Базовий варіант Мазда 3 комплектується 2,5-літровим двигуном Skyactiv-G з віддачею 158 к.с. (200 Нм). Також доступна його турбована версія на 253 к.с. і 434 Нм. Цей мотор працює в парі з системою повного приводу. Вартість новинки варіюється в межах від 21 00 до 31 000 доларів.