X

Нова практична модель Toyota просочилася в мережу перед прем’єрою

Семейство полноразмерных минивэнов представят 8 декабря

За два дні до прем’єри в мережі розсекретили зовнішність повнорозмірних мінівенів Noah/Voxy четвертої генерації. Їхні знімки опублікував невідомий, який сфотографував рекламний буклет із зображенням новинок.

Судячи з фото, Noah/Voxy збереже впізнавану зовнішність, зокрема і двоб’ємний кузов з коротким капотом. Фірмовою “родзинкою” вена залишиться високий дах і вертикальні боки, при цьому пластика панелей більш складна. Серед особливостей значаться завужені фари у Noah і двоярусні у Voxy.

Основою сімейства нового покоління стала модульна платформа TNGA. Інформація про силові установки з’явиться 8 грудня під час офіційної прем’єри.

Третє покоління Noah/Voxy стало на конвеєр в 2014 році. У рух автомобіль приводить 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 152 к.с., що працює в парі з варіатором. Крім того, покупці могли обирати вен з гібридною силовою установкою на базі 1,8-літрового двигуна, що видає 99 к.с. і електромотора віддачею 82 к. с. На ринку актуальний Noah/Voxy доступний в семи- і восьмимісній версіях з переднім або повним приводом.

Читайте також:
Новый кроссовер Toyota вызвал настоящий ажиотаж