X

Нова Toyota Camry 2021 постала в сучасному дизайні

Гибридный седан Toyota Camry стал привлекательнее и технологичнее

Європейська версія Toyota Camry Hybrid пройшла планове оновлення. Автомобіль отримав модернізовану передню частину з іншою решіткою радіатора і бампером. Також виробник додав хромоване оздоблення. За бажанням клієнта сітчаста вставка на бампері може бути як матовою чорною, так і темно-сірою. Крім того, седан Тойота отримав нові задні ліхтарі і 18-дюймові колісні диски з особливим дизайном. Кузов пофарбований в унікальний відтінок Deep Metal Grey.

У салоні Toyota Camry з’явилася нова мультимедійна система, 9-дюймовий сенсорний екран якої височіє над передньою панеллю. Система підтримує Apple CarPlay і Android Auto, розпізнає голосові команди. До того ж, керувати функціями можна не тільки за допомогою сенсора, а й через фізичні кнопки і шайби. Виробник запевняє, що швидкість відгуку мультимедіа висока і не залежить від способу керування.

Нова Camry Hybrid 2021 отримала розширений перелік систем допомоги водієві. Тепер комплекс Toyota Safety Sense охоплює інтелектуальний адаптивний круїз-контроль, систему утримання в смузі руху, допомогу під час повороту на перехресті, систему розпізнання дорожніх знаків і контролю смуги руху. Оздоблення салону виконане з перфорованої шкіри преміум-класу. Колір оббивки може бути чорним або бежевим.

Читайте також:
Toyota объявила цены на новую Camry 2021 модельного года

Гібридна силова установка лишилася колишньою. Вона охоплює 2,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун і електромотор, які сумарно видають 218 к.с. На ринку новинка з’явиться вже наприкінці 2020 року. Вартість оголосять пізніше.