X

Нова Toyota Camry здивує оснащенням і набором опцій

Марка обновила свой самый популярный седан

Незважаючи на падіння попиту на седани Toyota не планує здавати свої позиції в цьому сегменті. Як стало відомо, японська марка готує оновлення для однієї зі своїх найпопулярніших моделей — Camry. За попередньою інформацією, обмежуватися корекцією зовнішності виробник наміру не має.

Основним нововведенням стане поява виконання Nightshade в гібридних версіях. Такі седани будуть вирізнятися чорними легкосплавними колісними дисками діаметром 18 дюймів і чорними елементами в екстер’єрі та інтер’єрі. У чорний колір пофарбовані логотипи марки “акулячий плавець” на даху, корпуси бічних дзеркал і дверні ручки.

Седан Toyota Camry Hybrid 2022 року буде доступний у п’яти комплектаціях: LE, XLE, SE, SE і Nightshade. Остання заснована на комплектації SE.

Також Camry 2022 отримає вдосконалений пакет безпеки — Toyota Safety Sense 2.5+. До нього увійшло автоматичне перемикання дальнього світла на ближній і система розпізнавання дорожніх знаків, яка працює з адаптивним круїз-контролем.

Читайте також:
Toyota Land Cruiser 200 перетворили на найбрутальніший позашляховик у світі

У стандартному оснащенні — двозонний клімат-контроль і “плаваючий” дисплей системи мультимедіа діагоналлю 7 або 9 дюймів. У комплектаціях LE і SE вже “в базі” бічні дзеркала з підігрівом. Для комплектацій LE, SE і XSE доступний унікальний відтінок кузова — Ice Edge.