X

Нова Toyota Camry XV70 надійшла у продаж — скільки коштує і яка на вигляд

Популярный седан Тойота получил новую внешность, переработанный интерьер и расширенный набор функций

Нещодавно ми повідомляли про Toyota Camry 2021 модельного року, яку показали в оновленому вигляді з розширеним набором обладнання. Такий автомобіль призначений для європейського ринку.

Тепер настала черга “домашнього” продажу. Загалом нова Тойота Камрі 70 для японців виконана у стилі європейської модифікації, хоча є дещо і від американського варіанту. Також виробник додав нові функції і поліпшив інфотейнмент.

У стандартній модифікації нова Toyota Camry XV70 має такий самий вигляд, як машина для європейських покупців. Насамперед увагу привертає новий передній бампер з широким елегантним повітрозабірником. Camry WS — “спортивне” виконання, яке тяжіє до Північноамериканської модифікації з більш агресивним дизайном, контрастним чорним дахом і унікальними колісними дисками.

Повідомляється, що компанія модернізувала інформаційно-розважальну систему, а візуальний контент тепер відображається на збільшеному до 9 дюймів дисплеї — монітор височіє над передньою панеллю. У пакет Toyota Safety Sense додали круїз-контроль, доступний і асистент утримання автомобіля в займаній смузі.

Читайте також:
Незвичайна капсула часу: українець знайшов 12-річну Toyota Camry без пробігу

На домашньому японському ринку купити Toyota Camry 70 можна за $ 33 000 в базовому виконанні з 2,5-літровим бензиновим двигуном.

136