X

Нова Toyota Land Cruiser 300 — готовий перший тюнінг

Комплект доработок разработало японское ателье Modellista

Перший комплект доробок для Toyota Land Cruiser 300 ательє Modellista анонсувало через кілька днів після офіційної презентації нового рамного позашляховика. Зараз же про нього розповіли більш детально в короткому 60-секундному ролику.

Пакет доопрацювань для Тойота Ленд Крузер 300 виявився досить скромним. До нього увійшли передній і задній бампери, збільшені передні повітрозабірники і чорний задній дифузор. Доповнюють новий образ кастомні легкосплавні колісні диски діаметром 21 дюйм, доступні у двох колірних варіантах — матовому чорному і глянцевому чорному зі сріблястим ободом.

Новий Toyota LC 300 розсекретили місяць тому. В основі позашляховика — платформа TNGA GA-F, що відрізняється зниженим центром ваги і оптимізованою вагою по осях, що забезпечує поліпшену керованість. Порівняно з попередником новий позашляховик вийшов на 200 кг легшим.

У рух новинку приводить 3,5-літровий бензиновий двигун потужністю 415 к.с, що працює в парі з десятиступеневою АКПП. Крім того, для LC300 доступний 3,3-літровий дизельний двигун, що видає 309 к.с. Коробка передач аналогічна. Продаж нового Toyota Land Cruiser вже стартував у деяких регіонах.

Читайте також:
Toyota продала автомобиль, который давно сняли с производства