X

Нова Toyota Land Cruiser 300 стане гібридом і отримає автопілот

Toyota Land Cruiser 300 избавится от V8 и обзаведется гибридной версией.

Нова Toyota Land Cruiser 300 надійде у продаж з 2021 року. Інформацію підтвердили в австралійському підрозділі марки, повідомляє motoring.com.au.

Розсекречено і окремі подробиці моделі, причому деякі з них можуть здивувати шанувальників Land Cruiser. Однак представники Toyota запевняють, що автомобіль збереже непересічні позашляхові здібності.

По-перше, великий бензиновий V8 таки піде в минуле. На зміну йому пророкують 3,5-літровий V6 твін-турбо на 420 к.с. – тяговитіший і економічний, ніж атмосферна вісімка. Цей двигун знайомий за Lexus LS500.

По-друге, з’явиться гібридна версія – з 354-сильною силовою установкою від того ж Lexus LS. А ось турбодизель не мають наміру списувати з рахунків, хоча він, найімовірніше, також стане шестициліндровим.

Читайте також:
Почалося: нові фото Toyota Land Cruiser 300

Крім того, очікується розширення переліку систем безпеки. Зокрема, Тойота Ленд Крузер 300 отримає систему напівавтономного водіння. Автопілот Toyota обіцяє бути дуже сучасним, адже компанія активно розробляє безпілотні технології.

Наостанок зазначимо, що все перераховане вище справедливо і щодо нового Lexus LX. Розкішний побратим Toyota Land Cruiser з’явиться у 2022 році.