X

Новітня Mazda CX-5 2023 року виїхала на дороги

Прототипы кроссовера третьего поколения замечены на дорогах Калифорнии

Mazda готує нову генерацію кросовера CX-5. Представлене на ринку друге покоління моделі існує з 2016 року. Саме час підготувати наступника популярної машини!

Прототипи нової Mazda CX-5 з серійним кузовом помітили на автомагістралях навколо Східного Лос-Анджелеса, неподалік штаб-квартири Mazda North American Operations в Ірвіні, Каліфорнія. Знімки нового кросовера опублікувало видання Fast Lane.

Судячи з фото, новий кросовер Mazda CX-5 відрізнятиметься від попередника дизайном передньої частини, масивним облицюванням колісних арок, більш квадратними задніми дверима і новими світлодіодними ліхтарями.

Імовірно, третє покоління кросовера вийде на ринок під назвою Mazda CX-50. Таким чином, в компанії вирішили увиразнити надбавку в розмірах.

Офіційної інформації про нове покоління моделі компанія не надала. Кросовер переїде на задньопривідну платформу. У моторній лінійці очікуються рядні шестициліндрові двигуни. Щонайменше один з 2,5-літрових моторів буде гібридним.

Прем’єрний показ Mazda CX-5 нового покоління очікується наприкінці 2021-го або на початку 2022 року. На ринку кросовер з’явиться в 2023 році.

Читайте також:
Новая Mazda 6 2021 года: стильный дизайн, современное оснащение и ограниченный тираж