X

Новітній Kia Sportage навчили економити паливо — секрет простий

Кроссовер будет доступен в трех комплектациях

Сімейство п’ятого покоління Kia Sportage поповнилося новою гібридною версією, завдяки якій новий Кіа Спортейдж навчився економити паливо. Кросовер комплектується 1,6-літровим турбодвигуном, доповненим електромотором потужністю 60 к.с. і батареєю ємністю 1,49 кВтг. Сумарна віддача установки дорівнює 229 к.с.

Витрата палива Kia Sportage 5 у цій версії становить 6 л на 100 км, а дальність пробігу за повного баку досягає 800 кілометрів. Також завдяки використанню електромотора викиди СО2 зменшилися на 40%  порівняно зі стандартним варіантом. Кросовер Kia Sportage Hybrid буде пропонуватися у трьох комплектаціях: LX, EX і SX-Prestige. Базова поставляється з переднім або повним приводом, дві інші — тільки 4х4.

Новинка комплектується 12-дюймовою цифровою панеллю приладів і мультимедійною системою з аналогічним екраном, яка підтримує бездротові Android Auto і Apple CarPlay. Також є слот для зарядки смартфона, камери кругового огляду, преміальна аудіосистема Harman/Kardon і широкий набір систем допомоги водієві. Оздоблення може бути виконане як із тканини, так і зі шкіри.

Читайте також:
Найпотужніший Kia Sportage проти найкращого Toyota RAV4 показали на фото

Новий Кіа Спортейдж Гібрид надійде в автосалони дилерів на початку наступного року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.